Викладач СумДУ провів бізнес-тренінги для внутрішньо переміщених осіб

З 30 січня по 2 лютого професор Сумського державного університету, доктор економічних наук Ігор Кобушко провів практично орієнтовані бізнес-тренінги з підприємництва для переселенців та жителів Харківської області.

Учасники тренінгів отримали інформацію з основ ведення бізнесу, дізналися як розпочати власну справу та написати для неї економічно обґрунтований бізнес-план. Під час заходів була презентована нова магістерська освітня програма «Інвестиції, підприємництво та стартапи», яку реалізує кафедра фінансів і кредиту навчально-наукового інституту фінансів, економіки і менеджменту ім. Олега Балацького Сумського державного університету.

Тренінги проведено в рамках проекту “Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування внутрішньо переміщених осіб та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні”. Реалізує його Міжнародна організація з міграції та фінансової допомоги Уряду Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, а також Громадська організація “Шлях до життя” у Харкові.

Запись Викладач СумДУ провів бізнес-тренінги для внутрішньо переміщених осіб впервые появилась Стартап центр СумГУ “New Generation”.

Original Article