Команда СумДУ перемогла у конкурсі наукових робіт-стартапів

30 травня студентка кафедри управління навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. О.Балацького Сумського державного університету Лілія Сидоренко стала переможцем підсумкового Міжрегіонального конкурсу наукових робіт-стартапів «Розумні регіони, місто та навчальний заклад задля життя і розвитку громади» в номінації «Інновації в логістиці та процесах техніко-технологічного забезпечення е-врядування і е-демократії». За результатами конкурсу вона отримала фінансування на реалізацію свого проекту «Єдине вікно ЦНАП для людей з особливими потребами».

Також схвальну оцінку від представників журі отримав проект «Система контролю власного навчання E-Study Book», який підготувала команда у складі студентів Вікторії Бардак, Катерини Шульги та Оксани Яременко. Проекти були підготовлені під керівництвом к.е.н., доцента кафедри управління Світлани Колосок.

Конкурс відбувся в рамках українсько-швейцарської програми EGAP «Електронне врядування задля прозорості влади та участі громади». Захід пройшов в Одеській національній академії зв’язку ім. О.Попова. Під час конкурсу свої роботи представляли команди з Одеської, Сумської та Вінницької областей.

Запись Команда СумДУ перемогла у конкурсі наукових робіт-стартапів впервые появилась Стартап центр СумГУ “New Generation”.

Original Article